Досягнення юних науковців району

2012-02-14

/Files/images/Кислинський.JPG Кислинський Олександр захищає свою роботу

У січні 2012 року на базі районного Будинку творчості учнів пройшов районний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. Свої дослідження представили учні Ольшанської ЗОШ Молчанова Надія, Чечуй Анастасія, Друзь Олексій, Авелічева Ольга, Стефанюк Алла, Сурженко Катерина, Білецький Ігор, Ковалівської ЗОШ Лапін Володимир, Веснянської ЗОШ Кислинський Олександр, Кир'яківської ЗОШ Бекерюк Ірина та Кривобалківської ЗОШ Согріна Ольга.

Всі учні були направлені до участі в обласному конкурсі-захисті, де 9-10 лютого 2012 року захищали науково-дослідницькі роботи перед обласним журі. Учням необхідно було пройти заочне оцінювання дослідницької роботи, написати контрольну роботу з базової дисципліни та захистити результати своїх досліджень. За результатами цих трьох етапів визначались переможці та призери обласного конкурсу.

Кращими з Миколаївського району стали Кислинський Олександр (тема «Особливості процесу державотворення в Україні в роки гетьманування Богдана Хмельницького»), Бекерюк Ірина (тема «Рух опору на території Миколаївщини в роки Великої Вітчизняної війни») в секції історії України та Авелічева Ольга в секції психології з роботою на тему: «Вплив сучасних мультиплікаційних фільмів на тривожність молодших школярів».

Завдяки наполегливій праці та допомозі шкільних керівників Барабанчук В.А. (Веснянська ЗОШ), Фрейчак Є.М. (Кир’яківська ЗОШ) та Гайдук Л.Г. (Ольшанська ЗОШ) наші юні науковці посіли ІІІ місця в обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України та були нагороджені почесними грамотами та подарунками.

Вітаємо призерів!

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi